GRADSKA GLAZBA poziva na audiciju za nove članove i jedinstveni “JAZZ NIGHT” koncert

594 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 19. listopada 2019. – Gradska glazba Nova Gradiška prošlo je ljeto Novogradiščanima učinila posebnim. Promenadni koncerti kod fontane u gradskom parku nedjeljom navečer privlačili su brojne sugrađane, družili se i uživali u njihovoj glazbi, ali i glazbi glazbenika koje su doveli na glazbenu pozornicu kod fontane.


Kako doznajemo od Vladimira Đuraseka, Gradska glazba Nova Gradiška u svom redovitom programu nastupa, glazbenih proba i gostovanja ima i internu glazbenu školu. Upravo ovih dana trebali bi krenuti s novim ciklusom obučavanja mladih budućih glazbenika.
-Stoga organiziramo audiciju za nove glazbenike koja će se održati dana 22. listopada 2019.godine u 18 sati u prostorijama Gradske glazbe (južni ulaz u Društveni dom).
Napominjemo, da na audiciju pozivamo roditelje s djecom (ne mlađom od 9-10 god.zbog specifičnosti sviranja na puhačkim instrumentima), ali isto tako i sve ostale koji se žele uključiti u rad naše udruge. Ponajprije pozivamo i sve one koji imaju nekakve osnove glazbene pismenosti, bez obzira na kojem instrumentu sviraju. Audicija, neće biti samo taj dan, pa očekujemo da nam se svi zainteresirani jave do konca godine tijekom naših redovitih proba koje su utorkom i petkom od 19 do 21,30 sati – navodi Vladimir Đurasek.
Podsjeća sugrađane da još ima ulaznica za koncert “JAZZ NIGHT” sa svjetski poznatim pijanistom DAVIDOM GAZAROVIM. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Turističke zajednice Nova Gradiška, kao i kod članova Gradske glazbe. Ulaznice (ukoliko ostane), prodavati će se i prije samog koncerta na blagajni Doma kulture. Koncert je 26.10. u 20 sati, cijena ulaznice je 50 kuna.
Vidimo se na audiciji i koncertu!

Related Post