RATOBORNI NOVOGRADIŠČANI

665 0

NOVA GRADIŠKA, 21. lipanj 2012. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su sinoć intervenirali nakon dojave o tučnjavi na terasi ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški. Utvrdili su, da su se, sinoć, oko 22.20 sati,

56-godišnjak i 40-godišnjak verbalno i tjelesno sukobili, tijekom kojeg je 56-godišnjak nožem ozlijedio 40-godišnjaka. Ozlijeđenom je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje su ozljede okvalificirane kao teške. Policija je uhitila 56-godišnjaka, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u kazneno djelo, policijski službenici u suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 56-godišnjaka podnose kaznenu prijavu.

 

KONOBAR SPRIJEČIO SUKOB -Sinoć, oko 22.15 sati u Novoj Gradiški, na terasi ugostiteljskog objekta, 39-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola remetio javni red i mir, fizički napavši 40-godišnjaka. Daljnji sukob je spriječio 19-godišnji zaposlenik ugostiteljskog objekta. Policija je 39-godišnjaka zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja i protiv njega podnijela optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradišci.

 

I ZARADIO PREKRŠAJNU PRIJAVU ZBOG DAVANJA PIĆA PIJANIM GOSTIMA – U vezi događaja, od sinoć, ubojstva u pokušaju i narušavanja javnog reda i mira na terasi ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški, policija je sankcionirala 19-godišnjeg zaposlenika, jer je posluživao alkoholno piće osobama koje su već pod utjecajem alkohola, te je na takav način počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

OŠAMARILA 25-GODIŠNJAKINJU – Jučer, oko 19.10 sati u Novoj Gradiški u Frankopanskoj ulici, javni red i mir je remetila 42-godišnjakinja, koja je zbog narušenih međuljudskih odnosa ošamarila 25-godišnjakinju. Policijski službenici protiv 42-godišnjakinje podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

Related Post

PROMETNA NESREĆA

Autor - 10/05/2015 0
LUŽANI, 10. svibanj 2015. – Danas oko 10,50 sati u centru Lužana došlo do prometne nesreće u kojoj je teško…