ROCK STARCI 2010. – JUBILARNA DESETA ROCK POSLASTICA

1118 0

STARCI, 25. LIPNJA 2010. – Prava istinska rock poslastica zbila se sinoć u Starcima iznad Starog Petrovog Sela. U organizaciji „Udruge za integraciju glazbene kulture mladih Starci 2001“ promiče se rock kultura, a posebnost je da su koncerti open air tipa smješteni u pitoreskno malo selo na brdu. Pruža kvalitetan program i sve što je uz to potrebno za

 dobru zabavu kao ponuda točenih pića i fast fooda, uz besplatan ulaz.

 – Program je službeno započeo u 20,30 sati nastupom novogradiške grupe „Dimenzija X“ i njihovih obrada domaćeg rocka 70-ih. Uslijedili su „Road spiders“ izvedbama Doorsa i Led Zeppelina, Mišo Đaković – Đaka i njegovim virtuoznim akustičnim izvedbama gitare, „Sing Sing“ ( Sl. Brod ) mješovitog rock stila uz poneku rock obradu pop pjesama, „ZZ Top The Trio“ ( Karlovac ) izvedbama istoimene legendarne grupe, „Džuboks band“ ( Osijek ) izvedbama stranog i domaćeg klasičnog rocka, „AC/DC The Trio“ ( Karlovac ) izvedbama istoimenog kultnog banda te na kraju ponovni nastup Džuboks banda koji su i zatvorili ovogodišnji fest. DJ Lobo i DJ Raya su bili zaduženi da publiku drže u naponu u 15-minutnim pauzama između nastupa grupa.

AC/DC The Trio

Za VIDEO kliknuti na sliku iznad!

 

– Zanimljivost večeri bili su gosti iz Karlovca, već spomenuti „ZZ Top Trio“ koji su ujedno i „AC/DC Trio“. – Vjerojatno će se svi složiti da su svojom interpretacijom izazvali opće oduševljenje kako u profesionalnim glazbenim krugovima tako i kod laika.

 Program je trajao skoro do pola četiri iza ponoći, a izvođači su publiku držali euforičnim sve do fajronta. Koncert je posjetilo oko pet stotina mladih i starih iz petrovoselakog i novogradiškog kraja.

 Time je uz večerašnji nastup Kud Idijota u gradu zaokružen mjesec lipanj bogat glazbenim zbivanjima, počevši sa Gibonnijem na Strmcu i prošlotjednim rock koncertom „ Stop nasilju“ (D.I.)

Džuboks band

Za VIDEO kliknuti na sliku iznad! 

 

ZZ Top The Trio

Za VIDEO kliknuti na sliku iznad!

 

Sing Sing

 

Mladen Ivanišević – voditelj

 

Mišo Đaković – Đaka

 

Road Spiders

 

Dimenzija X

 

DJ Lobo

 

Okupljanje

 

Pogled iz Staraca

Related Post