SASTANAK U SKLOPU 3. KOMPONENTE PROJEKTA „ZDRAV ZA 5!“

219 0

Održana je radionica u okviru koje je na temu Sintetski opijati, govorila voditeljica Službe za prevenciju ovisnosti Županijskog zavoda za javno zdravstvo dr. Irena Jurišić.

 

SLAVONSKI BROD, 8. svibanj 2015. – Danas je Županijskom zavodu za javno zdravstvo u Slavonskom Brodu, održan međusektorski sastanak u sklopu 3. Komponente projekta „Zdrav za 5!“, na kojem su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, predstavnici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, predstavnica Županije brodsko-posavske zadužena za poslove zaštite okoliša i prirode te predstavnici obrazovanja, odnosno osnovnih i srednjih škola.

 

Policijski službenik za prevenciju Policijske uprave brodsko-posavske Boris Janč, upoznao je prisutne sa dosadašnjim rezultatima provođenja projekta „Zdrav za 5!“ za prošlu godinu te rezultatima provedbe ovogodišnje 1. Komponente projekta. Također je istaknuo i buduće zadaće predstojeće provedbe 2. Komponente, no i druge aktivnosti koje će se odvijati u okviru spomenute Komponente.

 

Na sastanku su razmijenjena iskustva vezana uz ovisnost o drogi, alkoholu i kockanju te je istaknuta važnost kontinuiranog praćenja novih trendova i saznanja o ovim tematskim područjima.

 

Nakon sastanka na kojem je prisustvovalo oko 30 osoba, održana je radionica u okviru koje je na temu Sintetski opijati, govorila voditeljica Službe za prevenciju ovisnosti Županijskog zavoda za javno zdravstvo dr. Irena Jurišić.

 

Autor Kata Nujić, glasnogovornica PUBP

Related Post

POLICIJA OBILJEŽILA DAN KAPELANIJE

Autor - 26/04/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, dana 25. travnja, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, obilježen je blagdan svetog Marka evanđeliste. Blagdan je proslavljen…