SKUPŠTINA TURISTIČKE ZAJEDNICE: Izabrano novo Turističko vijeće i Nadzorni odbor

3070 0

Autor Franjo Samardžić

Sve se posložilo onako kako treba biti zahvaljujući Gradu Nova Gradiška i direktorici Dinki Matijević – kazao je Bruno Horvat

NOVA GRADIŠKA, 14. prosinac 2018. – Sinoć je u Hotelu kralj Tomislav održana izborna Skupština Turističke zajednice grada Nova Gradiška. U odsutnosti gradonačelnika Vinka Grgića, koji je po funkciji predsjednik, Skupštinom je predsjedao njegov zamjenik Borislav Vidošić.

-Svi vi koji radite u upravljačkim tijelima radite volonterski i zato vam jedno veliko hvala što odvajate svoje vrijeme, imate volju da sudjelujete u radu Turističke zajednice i ulažete svoj trud. Večeras sam pozvala sve meni drage ljude koji su četiri godine obnašali funkcije i dužnosti u Skupštini TZ, Turističkom vijeću i Nadzornom odboru, da im na simboličan način zahvalim, ali i da pozdravim nove ljude koji nam dolaze u Skupštinu i upravljačka tijela i koji će s nama raditi naredne četiri godine- kazala je Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška.

Članovima Skupštine je potvrđen mandat, a izabrano je novo Turističko vijeće i Nadzorni odbor.

U Turističko vijeće izabrani su Vinko Grgić (po funkciji), Bruno Horvat, Viktorio Brdar, Marijana Bošnjak, Marijana Soldatović, Mirko Goreta, Marko Mokrović, Antonija Došlić i Krešimir Knežević.

U Nadzorni odbor izabrani su Marijan Radić i Mario Latal, a još jednog člana dat će Turistička zajednica Brodsko-posavske županije.

Delegati u Skupštini Turističke zajednice Brodsko-posavske županije su Zlatica Pristaš, Ivana Trogrlić i Bruno Horvat.

Dosadašnjim radom Turističke zajednice zadovoljan je i zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić. Zahvalio se svima koji su sudjelovali u radu Turističke zajednice.

-Grad je pomagao, a i ubuduće pomagati turističke aktivnosti.Organizirat ćemo nove i vratiti neke stare manifestacije. Čeka nas velik rad i zato su sve ideje dobrodošle, kao i iskustva. Sve to u cilju da turistička djelatnost u našem gradu bude što bolja i kvalitetnija jer bi bez Turističke zajednice i njenog djelovanja bilo bi teže, prije svega našim ugostiteljima i trgovcima koji su dijelom ovisni o turističkim događanjima. Danas smo u Skupštini i Vijeću TZ dobili neke nove ljude. Pokušat ćemo već dobar rad unaprijediti sa novim idejama da bi TZ bila što bolja jer je značajna za sve Novogradiščane i one koji dolaze u naš grad.

Vidimo u kojem smjeru ide naš grad i uskoro će dobiti prave konture lijepo uređenog malog grada. Nastojat ćemo sa ljudima u TZ i direktoricom Dinkom Matijević, postići da Turistička zajednica aktivnostima koje organizira doprinese da život u njemu bude sadržajniji i ugodniji – kazao je Borislav Vidošić.

Bruno Horvat smatra da je Turistička zajednica u protekle četiri godine napravila ogroman posao, od manifestacija koje su organizirane na zavidnom nivou, do legalizacije objekata. -Sve se posložilo onako kako treba biti zahvaljujući Gradu Nova Gradiška i direktorici Dinki Matijević – kazao je Bruno Horvat.

Related Post

ELEMENTARNE NEPOGODE

Autor - 18/08/2012 0
-U poljoprivredi je teška situacija koja će se odraziti na jesensku sjetvu i na slijedeću godinu – kaže zamjenik župana…