SLAVILI MOMAČKU VEČER, POTUKLI SE I ZARADILI PREKRŠAJNE PRIJAVE

373 0

24. kolovoz 2012. – Policija podnosi optužni prijedlog Prekršajnom

sudu u Slavonskom Brodu protiv četvorici muškaraca u dobi od 63, 26, 23 i 18 godina, koji su 29. lipnja oko 4 sata ujutro narušavali javni red i mir u mjestu Gundinci. U sukob su došli zbog nesuglasica prilikom proslave momačke večeri, te se na ulici i fizički sukobili s jedne strane 63 i 26-godišnjak, a s druge 23 i 18-godišnjak. Nakon sukoba 26-godišnjak je zatražio liječničku pomoć, a ozlijede su mu u bolnici u Slavonskom Brodu okvalificirane kao tjelesne ozlijede.

 

Tijekom protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirana su četiri (4) kaznena djela općeg kriminaliteta od kojih su tri (3) imovinska kaznena djela i to dva (2) kaznena djela krađe i jedno (1) kazneno djelo krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti. U prometu na cestama evidentirane su tri (3) prometne nesreće od kojih jedna (1) prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna (1) osoba je lakše ozlijeđena. Evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva požara od kojih jedan na poljoprivrednim površinama i jedan bez materijalne štete.

 

Jučer oko 17 sati u Slavonskom Brodu u ulici Augusta Cesarca nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 15-godišnjaka iz Slavonskog Broda i otuđio mu nezaključani bicikl Trek, crne boje, starosti oko 16 mjeseci. Policija traga za počiniteljem ovog kaznenog djela.

Related Post