SLUŽBENICA PRONEVJERILA NEKOLIKO STOTINA TISUĆA KUNA

615 0

3. listopad 2012. – Na području policijske uprave, jučer je

zabilježeno šest (6) kaznenih djela. Dogodilo se pet (5) prometnih nesreća od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama i tri (3) s materijalnom štetom. Pritom su dvije (2) osobe lakše ozlijeđene. Također su evidentirana dva (2) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji

 

DRŽAVNA SLUŽBENICA UKRALA NEKOLIKO STOTINA TISUĆA KUNA Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakinjom zbog sumnje u kazneno djelo pronevjere. Pritom su utvrdili da je 49-godišnjakinja, unazad pet godina, radeći kao službenica u jednom područnom uredu državne uprave na području Slavonskog Broda, protupravno prisvojila veliku svotu novca koja joj je povjerena u službi. Na takav način je oštetila državni proračun za iznos od nekoliko stotina tisuća kuna. Policija protiv 49-godišnjakinje podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu. Navodno se radi o službenici

 

GOST NAPUHAO 3,09 PROMILA Policijski službenici su jučer intervenirali povodom dojave o narušavanju javnog reda i mira. Pritom su utvrdili, da je oko 12 sati u Slavonskom Brodu, na Trgu pobjede, na terasi ugostiteljskog objekta, 50-godišnjak u vidno alkoholiziranom stanju remetio javni red i mir, vikom i galamom. Policija je alkotestom u njegovu organizmu očitala koncentraciju alkohola u iznosu od 3,09 promila, te ga dovela i zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 50-godišnjaka podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

 

UMRO STARAC KOJI JE STRADAO KAO PJEŠAK Sinoć, u 19.10 sati, zdravstveni djelatnici iz bolnice su obavijestili policiju, da je 69-godišnjak preminuo u 12 sati od teških ozljeda. Naime, on je sudjelovao kao pješak u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Gornjoj Vrbi.

 

Podsjetimo. Sinoć, oko 21.15 sati u Gornjoj Vrbi se dogodila prometna nesreća u kojoj je 69-godišnji pješak teško ozlijeđen. Do prometne nesreće je došlo jer je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola (očitana koncentracija u iznosu 1,19 promila u njegovu organizmu), zbog neprilagođene brzine, udario 69-godišnjeg pješaka koji se kretao uz rub kolnika (nije bio osvijetljen reflektirajućom materijom). Ozlijeđenom pješaku je ukazana liječnička pomoć, te je prevezen i zadržan na liječenju u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao teške. Policija protiv 19-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu, a protiv 69-godišnjeg pješaka obavezni prekršajni nalog.

Related Post