DRSKA KRAĐA – Iz kuće ukradeno nekoliko desetaka tisuća kuna

360 0

NOVA GRADIŠKA, 10. listopad 2012. – Jučer je na

području policijske uprave evidentirano osam (8) kaznenih djela, od kojih je najveći broj (5) kaznenih djela imovinskog karaktera. Evidentirano je sedam (7) prekršaja, od kojih tri (3) iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dva (2) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, jedan (1) iz Zakona o strancima i jedan (1) prekršaj iz Carinskog zakona. Od ostalih događaja zabilježen je jedan (1) slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava.

 

NEZAKLJUČANA KUĆA – Jučer je u Policijskoj postaji Okučani, 48-godišnjak prijavio da mu je netko, 7. listopada u poslijepodnevnim satima iz otvorene obiteljske kuće, na području općine Okučani, otuđio novčanik sa novcem i dokumentima, oštetivši ga za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija nastavlja rad u cilju pronalaska počinitelja.

 

ORUĆI PRONAŠAO AVIONSKU RAKETU – Jučer je, 47-godišnjak, policijskim službenicima Postaje granične policije Stara Gradiška, prijavio da je prilikom obrađivanja poljoprivredne površine, u Gornjem Varošu, pronašao ubojito sredstvo. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su utvrdili da je riječ o motoru avio rakete promjera 57 milimetara, koji su preuzeli na siguran način.

Related Post