DJEČJI TJEDAN

207 0

NOVA GRADIŠKA, 11. listopad 2012. – Kontakt policajci Policijske postaje Nova Gradiška Tomislav Maraković i Ivan Dakić su u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, posjetili dječje vrtiće „Radost“ i „Maslačak“ u Novoj Gradišci.

Pritom su se sa djecom družili kroz igru, nastojeći policiju predstaviti kao prijatelja djeci, kojima se bez straha mogu javiti ukoliko imaju kakvih problema. Kontakt policajci su također, unazad nekoliko dana, na izletištu Strmac, dali podršku djeci u sportskim aktivnostima, te su sa njima proveli ugodan dan uz druženje, potičući ih na bavljenje pozitivnim aktivnostima.

 

HUMANITARNA UTRKA – Na gradskom šetalištu u Novoj Gradišci, u organizaciji Društva naša djeca Nova Gradiška, održana je tradicionalna 14. humanitarna utrka pod nazivom „Za tvoj korak tisuću naših“ za pomoć bolesnoj djeci, na kojoj su uz suorganizaciju i trčanje sudjelovali i kontakt policajci. Na utrci su sudjelovali novogradišćani svih uzrasta, od predškolske dobi pa do kategorije veterana, a natjecali su se u osam kategorija. Natjecatelji su trčali isključivo iz humanitarnih razloga, no najbrži su ipak osvojili zaslužene medalje.

Related Post

OPSKRBA VODOM

Autor - 12/11/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 12. studeni 2014. – Jedno od trenutno aktivnih gradilišta značajnih kapitalnih objekata u Novoj Gradiški je izgradnja magistralnog…

KP Slavča

Autor - 31/01/2012 0
Radimo na osmišljavanju nekoliko projekata koji će nam omogućili učinkovitije upravljanje otpadom i manju količini komunalnog otpada na deponiji –…

Sretan Uskrs !

Autor - 14/04/2017 0
Uskrs je prolaz u život, u pobjedu, u povjerenje, u ljudskost koja više nikada ne može prestati. Uskrs je dan…