DJEČJI TJEDAN

599 0

NOVA GRADIŠKA, 11. listopad 2012. – Kontakt policajci Policijske postaje Nova Gradiška Tomislav Maraković i Ivan Dakić su u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, posjetili dječje vrtiće „Radost“ i „Maslačak“ u Novoj Gradišci.

Pritom su se sa djecom družili kroz igru, nastojeći policiju predstaviti kao prijatelja djeci, kojima se bez straha mogu javiti ukoliko imaju kakvih problema. Kontakt policajci su također, unazad nekoliko dana, na izletištu Strmac, dali podršku djeci u sportskim aktivnostima, te su sa njima proveli ugodan dan uz druženje, potičući ih na bavljenje pozitivnim aktivnostima.

 

HUMANITARNA UTRKA – Na gradskom šetalištu u Novoj Gradišci, u organizaciji Društva naša djeca Nova Gradiška, održana je tradicionalna 14. humanitarna utrka pod nazivom „Za tvoj korak tisuću naših“ za pomoć bolesnoj djeci, na kojoj su uz suorganizaciju i trčanje sudjelovali i kontakt policajci. Na utrci su sudjelovali novogradišćani svih uzrasta, od predškolske dobi pa do kategorije veterana, a natjecali su se u osam kategorija. Natjecatelji su trčali isključivo iz humanitarnih razloga, no najbrži su ipak osvojili zaslužene medalje.

Related Post

Novo lice stare ljepotice

Autor - 12/11/2018 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 12. studeni 2018. – Iza skela vidi se nova fasada zgade Općinskog suda. Zajedno s…