SNIMILI SPOT: VA „LIRA“ PJEVA PJESME POP GRUPE ABBA

2788 0

Zajedno sa tamburašima KUD-a „Tamburica“ VA „Lira“ će 23. lipnja održati koncert u Domu kulture

STARO PETROVO SELO / NOVA GRADIŠKA – Spot koji je tamburaškom aranžmanu snimio Vokalni ansambl „Lira“ sa nekoliko hitova svjetski poznate pop grupe ABBA pobudio je interes javnosti.

Kako ih oni izvide Novogradiščani će moći čuti na koncertu koji će održati zajedno sa tamburašima KUD-a „Tamburica“ u Domu kulture 23. lipnja. Svi oni koji dođu mogu očekivati dobru pjesmu i dobre zvuke tambure.

Istaknimo da je tamburaški sastav KUD-a „Tamburica“, pod vodstvom Ivana Lekića desetljećima u samom vrhu tamburaške glazbe u Hrvatskoj, a VA „Lira“, koji djeluje pod vodstvom Renate Grgić, dodatno je kvaliteti petrovoselske glazbene scene, s kojom se Petrovoselci mogu podičiti, dao novu dimenziju. Hitovi pop grupe ABBA koje izvode novi su iskorak u njihovom glazbenom izričaju. Kako ističu rezultat je to našeg rada zadnjih par mjeseci.

-Zahvaljujemo se našem producentu Tihomiru Ivanetiću na ukazanom povjerenju, snimatelju Mariu Šulini i njegovoj snimateljskoj ekipi na odličnom atmosferi prilikom snimanja i odličnom spotu.

Zahvaljujemo se vlasniku Corner Pub-a Mirku Goreti na ustupljenom prostoru za spot, mladoj Mii Radošić na odličnoj šminci te Damiru Udovičiću na ustupljenom oldtimeru za potrebe snimanja spota.

Zahvaljujemo ovom prilikom i našim sponzorima: vlasnici Kontoara Mireli Glavaš, Ljekarni Zubović, Ljekarni Knezović, Sonji Juranović te Općini Rešetari. Zahvaljujemo se i vama, našoj dragoj i vjernoj publici i fanovima te našim prijateljima i obiteljima na podršci i pozivamo na skorašnji koncert, uskoro više informacija

Dragi naši, s veseljem Vas pozivamo na ljetni koncert u novogradiški Dom kulture, Relkovićeva 4. 23. lipnja od 20:00 do 22:00

U muziciranju će nam se pridružiti KUD Tamburica.
Dođite i čujte što smo pripremili za vas od domaćih pjesama, preko filmske glazbe do dalekih afričkih melodija – poručuju iz VA „Lira“.
Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti preko članova Lire i pred početak koncerta.

Glazbeni producent i supervizor cijelog projekta, Tihomir Ivanetić koji obožava zvuk tambure i smatra da je to instrument koji je nekad nepravedno zapostavljen ili se vezuje samo za slavonski kraj. Upravo je zato, kako objašnjava, odabrao bezvremenske hitove grupe ABBA i uz pomoć kolega i vokalnog ansambla „Lira“ realizirao ideju.

VA „LIRA“ izvodi četiri njihova velika hita Gimme!Gimme!Gimme!, Mamma mia, Waterloo i Thank you For The Music. Tamburaški aranžman uradio je Ranko Purić, a vokalnom ansamblu LIRA instrumentalnu pratnju pružio je Rockocko Orchestra. Video je u režiji Marije Šuline iz Produkcije Nova.

Foto VA „Lira“

 

Related Post