SPOMEN NA HEROJE DOMOVINKSOG RATA: Drenovački malonogometni turnir 12. i 13. srpnja

1247 0

Tekst i foto: Franjo Memedović

Drenovački malonogometni memorijalni noćni turnir organizira se u čast i spomen na četiri hrvatska viteza iz ovoga sela koji su poginula u domovinskom ratu, Peru Parića, Dragoja Davidovića, Antona Kukuruzovića i Vitomira Baltića

BRODSKI DRENOVAC – Jedan od najdugovječnijih i najposjećenijih malonogometnih turnira na području Slavonije, ove godine odigrati će se 12.(petak) i 13.(subota) srpnja u Brodskom Drenovcu na rukometnom igralištu, poviše drenovačke Pučke škole
Kao i svake godine do sada , organizator turnira je Nogometnog kluba Hrvatski dragovoljac, pod pokroviteljstvom Županije požeško-slavonske i Grada Pleternice, i uz potporu brojnih sponzora i donatora. Drenovački malonogometni memorijalni noćni turnir , po dvadeset i četvrti puta, organizira se i odigrava u čast i spomene na četiri hrvatska viteza iz ovoga sela koji su poginula u domovinskom ratu, Peru Parića, Dragoja Davidovića, Antona Kukuruzovića i Vitomira Baltića .

Ovogodišnji memorijalni malonogometni turnir u Brodskom Drenovcu tradicionalno će započeti već u petak, 12. srpnja, u popodnevnim satima , nastupom i učešćem dječjih malonogometnih ekipa, od godišta 2004, na više. Misa zadušnica za poginule drenovačke branitelje služiti će se u subotu , 13. srpnja, u osam sati u crkvi Sv. Demetrjia , a program se nastavlja u 17 sati polaganjem vijenaca na spomen obilježju u središtu sela, nakon čega će uslijediti službeno otvorenje seniorskog turnira, izvlačenje parova i početak natjecanja.

Prijave za sudjelovanje na oba drenovačka turnira primaju se do početka natjecanja, a očekuju se ekipe sa područja Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije , te i šire, pa sve do Zagreba. Organizatori pozivaju sve ljubitelja športa, dobre zabave i druženja da navrate u petak i subotu u Drenovac, gdje će ih uz natjecateljski dio dočekati prijateljski susreti sa starim znancima, dobra ponuda jela i pića, a biti će tu i živa glazba.

Related Post