starci se tukli, pucali i boli nožem

982 0

SLAVONSKI BROD, 2. lipnja 2010. Da ni starost nije prepreka svađama, tučnjavi i pucanju iz vatrenoig oružja potvrđuje slučaj koji se desio u utorak u brodskoj ulici Stjepana Radića u ranim jutarnjim satima. Policija je u 6.20 sati dobila prijavu da netko puca iz oružja. Policijski službenici utvrdili su da se 85-godišnjak s jedne strane i 80-godišnjak i 73-godišnjakinja s druge strane posvađali i potukli. Nakon tuče 85-godišnjak je nekoliko hitaca iz kubure ručne izrade (call 12), koju je neovlašteno posjedovao, ispalio u zrak i prema supružnicima s kojima se svađao i tukao. Supružnici su spriječili 85-godišnjaka u nakani da ponovo puca, izbili mu kuburu iz ruku, koja je pala na tlo. Dvojica muškaraca su se nastavila tući, kojom prilikom je u ovom sukobu 80-godišnjak zadobio tjelesne ozljede po rukama, dok je 85-godišnjak zadobio nekoliko ubodnih rana nožem u gornji dio tijela. Prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede, opasne po život.

 U 16 sati policija je uhitila 80-godišnjaka, koji je ispitan u svojstvu osumnjičenika uz nazočnost branitelja i državnog odvjetnika. Tijekom dana je salušan, a vjerojatno je da će uslijediti kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela ubojsta u pokušaju.

 Protiv 85-godišnjg starca također slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. (F.S.)

Related Post

ZARADILI KAZNENE PRIJAVE

Autor - 08/05/2015 0
SLAVONSKI BROD, 8. svibanj 2015. – Jučer su policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, proveli kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom i…

Autor - 05/08/2011 0
Iza poginulih roditelja ostalo je petero djece. Dvoje je punoljetno, a troje maloljetne djece pohađaju drugi i osmi razred osnovne…