STARO PETROVO SELO: Policija pronašla 3 ukradene puške i streljivo

804 0

STARO PETROVO SELO – Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 10. prosinca, pretražili su dom i prostorije na području Općine Staro Petrovo Selo, koje koristi 33-godišnjak i 27-godišnjakinja.
Pritom su pronašli i oduzeli 3 puške, od kojih 2 s optikom (dvije s užlijebljenim cijevima i jednu s glatkom cijevi), jednu zračnu pušku, više desetaka streljiva raznog kalibra i set za čišćenje oružja.
Protiv 33-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog mjerodavnom Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.
S obzirom na to da se radi o oružju, streljivu i drugim otuđenim predmetima, koji potječu iz kaznenog djela teške krađe, daljnje postupanje i provođenje kriminalističkog istraživanja preuzeli su policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA

Autor - 24/03/2014 0
Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna te građani imaju mogućnost policiji dragovoljno predati oružje, bez straha…