Policija provela preventivno-edukativnu akciju „Dan ljubaznosti u prometu“

469 0

SLAVONSKI BROD, 13. prosinac 2019. – U Slavonskom Brodu, u Ulici Matije Gupca, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, jučer su u vremenu od 9 do 10.30 minuta, proveli preventivno edukativnu akciju pod nazivom „Dan ljubaznosti u prometu“.
Policijskim službenicima su se prilikom provođenja akcije, pridružili i predstavnici Udruge gluhih i nagluhih osoba Županije brodsko-posavske, koji su prelazili kolnik u svojstvu pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu, a kojom prilikom su ih vozači propisno propuštali na obilježenom pješačkom prijelazu.
Nakon toga policijski službenici su zaustavljali vozače i vozila, kojom prilikom su bili prisutni i predstavnici spomenute Udruge, a koji su zahvaljivali vozačima na ljubaznosti, odnosno propuštanju na pješačkom prijelazu. Policijski službenici su vozačima, prigodno na dar uručivali majice sa natpisom „Dan ljubaznosti u prometu 2019. godine“. Tijekom trajanja akcije nisu utvrđeni prometni prekršaji vozača niti drugih sudionika u prometu.

Related Post