Stjepan Bošnjaković, načelnik Stožera CZ BPŽ negativan je na COVID -19

663 0

SLAVONSKI BROD, 11. srpnja 2020. – Stjepan Bošnjkaković, načelnik Stožera CZ brodsko-posavske županije . Objavio je to danas na svom Fracebooku.

Dragi prijatelji još jednom,

Negativan sam na COVID-19! Maloprije je stigla i službena potvrda odnosno negativan nalaz mog jučerašnjeg testiranja. Dobra je to vijest za mene i moju obitelj, ali i za sve one koji su u zadnje vrijeme bili u kontaktu sa mnom i s članovima moje obitelji. Moram ostati još 4 dana u izolaciji jer će tada proteći 14 dana od mog kontakta s pozitivnom osobom. A onda ponovo u borbu protiv epidemije. Hvala svima na pozivima i porukama podrške. 🙏 Čuvajte se, budite dobro, budite odgovorni i ostanite negativni!

Da je u samoizolaciji  Bošnjaković je  objavio jučer  nakon što je saznao da je bio  kontakt osobe koja je pozitivna na COVID-19.

Dragi prijatelji,

Danas sam saznao da sam kontakt osobe koja je pozitivna na COVID-19. Osoba je prije 10 dana kratko, možda pola sata, boravila u mojem domu. Prije dva dana ta osoba mi je javila da je bila u kontaktu s pozitivnom osobom, jučer je testirana i danas joj je stigao pozitivan nalaz o čemu me odmah i obavijestila. Prije svega kao odgovoran građanin, ali i dužnosnik zbog svoje pozicije u županijskom Stožeru civilne zaštite te nakon konzultacija s epidemiolozima, odmah danas sam i testiran na SARS-CoV-2 virus te sam stavljen u samoizolaciju u kojoj je i cijela moja obitelj. Svi smo dobro, nemamo nikakvih simptoma i nadamo se najboljem. S pozitivom u glavi, nadam se negativnom nalazu sutra i skorom završetku izolacije. Budite svi dobro, budite odgovorni, čuvajte sebe i svoje najmilije, budite pozitivni u glavi i ostanite negativni na virus.

Related Post

Pronalazak oružja

Autor - 24/01/2017 0
OKUČANI – U petak, 20. siječnja, policijskim službenicima u Policijskoj postaji Okučani dojavljeno je, da je u šumi u blizini…