SVEČANO OBILJEŽEN DAN POLICIJE I BLAGDAN SV. MIHOVILA

908 0

SLAVONSKI BROD, 29. rujna 2010. – Brodsko-posavska policija svečano je obilježila Dan policije i blagdan Svetog Mihovila, svog zaštitnika. Organizirane su brojne aktivnosti kao što su: dragovoljno darivanje krvi, razna sportska natjecanja. Nisu zaboravljeni poginuli pripadnici MUP-a u Domovinskom ratu. Položeni su vijenci i zapaljene

svijeće u znak sjećanja na poginule kolege u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški, Staroj Gradiški i Okučanima. a sveta misa zadušnica služena je u Crkvi Gospa od brze pomoći u Slavonskom Brodu.

Stara Gradiška

Na gradskom korzu u Slavonskom Brodu građani su mogli pogledati policijsku opremu i pogledati pokaznu vježbu Interventne jedinice policije.

 

U Slobodnici načelnik Policijske uprave Željko Prša je uručio zahvalnice savjesnim građanima koji su pomogli u poslovima sigurnosti, pokazali građansku hrabrost i solidarnost, a suradnjom pomogli policiji i drugim građanima. Pohvalnice su dobili policijski službenici i djelatnici koji su to radom zaslužili.  

Nova Gradiška

Related Post

Vozač napuhao 2.28 promila

Autor - 26/01/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, dana 25. siječnja, oko 18.15 sati, na autocesti A3, kod Slavonskog Broda, policijski službenici Postaje prometne…