TEŠKA PROMETNA NESREĆA U NOVOJ GRADIŠKI

1392 0

NOVA GRADIŠKA, 4. rujan 2012. – U teškoj prometnoj nezgodi koja se danas dogodila na novogradiškoj gradskoj obilaznici nedaleko Tvornice slada Slavonija slad u frontalnom sudaru poginula su dva Novogradiščana iz Kovačevca.

Teške tjelesne povrede zadobila su još tri sudionika u ovoj prometnoj nezgodi. Zbrinuti su u Općoj bolnici Nova Gradiška.

 

Kako je priopćila Mirela Šmital, zamjenica državnog odvjetnika, u 12, 48 sati došlo je do prometne nesreće na način da se Pegout 308 NG registarskih znaka kretao u smjeru zapada svojom prometnom trakom kada je iz suprotnog pravca nailazilo vozilo marke Audi NG registarskih oznaka koje se kretalo prometnom trakom koja je namijenjena za promet vozila iz suprotnog smjera. Oba vozača su u namjeri izbjegavanja sudara skrenuli, vozačica Pegouta na svoju lijevu stranu, a vozač Audija na desnu stranu tako da je došlo do direktnog sudara na sredini kolnika.

 

Smrtno su stradali vozač Audija (39) i njegov suvozač(40). U Audiju su teško povrijeđene još dvije osobe, kao i vozačica Pegouta. Nalaze se u novogradiškoj bolnici. Ova prometna nesreća šalje i poruka vozačima, ali i suvozačima. Vozačica Peguota bila je vezana i aktivirao joj se zračni jastuk, koji joj je vjerojatno spasio život ili umanjio tjelesne ozljede. Vozač Audija i njegov suvozač nisu bili vezani zaštitnim pojasom.

Related Post