TEŠKO OZLIJEĐEN: I biciklisti su sudionici u prometu, pogotovo kad su pijani

1064 0

Foto ilustracija

SLAVONSKI BROD, 18. rujna 2020. – U Slavonskom Brodu, na kružnom toku kod crkve Gospa brze pomoći, dogodila se prometna nesreća u kojoj je alkoholizirani biciklista teško ozlijeđen.

Prometna nesreća se dogodila na način da je 49-godišnji biciklista ušao u raskrižje (kružni tok), ne propustivši osobni automobil (ZG registracijskih oznaka) s prednošću prolaska kojim je upravljao 23-godišnjak.

Pritom je došlo do udara bicikla u osobni automobil i pada 49-godišnjeg bicikliste na kolnik. Alkotestom je u organizmu 49-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,84 promila.

U ovoj prometnoj nesreći biciklista je teško ozlijeđen, te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, a nakon koje je pušten kući. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na podnošenju prekršajne prijave protiv 49-godišnjaka Općinskom sudu.

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA

Autor - 04/07/2013 0
Najteže prometne nesreće s neželjenim teškim ozljeđivanjem i smrtnim stradavanjem osoba, događaju se uglavnom zbog ljudskih grešaka, odnosno grubog kršenja…

DAN BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE

Autor - 15/04/2015 0
SLAVONSKI BROD – Povodom 15. travnja-Dana Brodsko-posavske županije i 22. godišnjice postojanja i djelovanja predstavničke i izvršne vlasti na ovim…