TISKOVNA KONFERENCIJA HSLS-a Protiv povećanja cijene toplinske energije za građane

410 0

SLAVONSKI BROD, 23. veljače 2012. – Predsjednica

Županijske organizacije HSLS-a Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković i predsjednik Ogranka HSLS-a Slavonski Brod Marijan Šabić održali su jučer u hotelu „Savus“ u Slavonskom Brodu tiskovnu konferenciju na kojoj su javnost izvijestili o 17. saboru Saboru HSLS-a te o stavovima koje će HSLS zauzeti na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Slavonskog Broda.

 

Ružica Vidaković, koja je na Saboru HSLS-a bila članica radnog predsjedništva, ocijenila je vrlo dobrom zastupljenost županijskog HSLS-a u tijelima stranke. Iz brodsko-posavskog HSLS-a za članove Središnjeg vijeća HSLS-a izabrani su Zlatko Aga i Maja Mlađen iz Rešetara, Marija Karlovčan-Subić iz Nove Gradiške i Marijan Šabić iz Slavonskog Broda, dok je u Statutarnu komisiju izabran Viktor Šarić iz Donjih Andrijevaca.

 

„HSLS se protivi povećanju cijene toplinske energije za građane, i u skladu s tim će glasati i naš vijećnik Ivan Zirdum. Najvažnijom točkom dnevnog reda smatramo onu na kojoj će biti predložena prodaja vrijednih gradskih nekretnina. Sve je manje zemljišta koja bi se mogla prodati kako bi se u Brodu nastavio stvarati privid blagostanja, pa su, kako vidimo, na red došla i ona u samom središtu Broda. Podsjećamo da je u Slavoniji je običaj takav da smiješ prodati samo ono što si sam stekao,“ rekao je Šabić, izrazivši nadu kako će Brod dočekati i neku novu generaciju gradske vlasti, koja neće samo prodavati gradsku imovinu, nego će ju znati iskoristiti i na druge načine.

Related Post