Pobjeda Sloge

435 0

23. veljače 2012. – Nogometaši Sloge odigrali su predposljednju

pripremnu utakmicu u Novoj Gradiški pred početak prvenstvenog natjecanja. U vrlo dobroj igri protiv organizirane i disciplinirane momčadi Batrine, koju uspješno vodi trener Renić, Novogradiščani su pobijedili s 3:0 (1:0). Prvo poluvrijeme je proteklo u laganoj terenskoj inicijativi momčadi Sloge uz nekoliko propuštenih prilika. Gosti su se orjentirali na čvrstu obranu i napadali iz protunapada i polukontri. Sloga je povela golom Radošića koji se najbolje snašao u gužvi nakon dobro izvedenog kornera. Drugo poluvrijeme Sloga je još više pojačala tempo, te je iz lijepih akcija preko Dokuzovića i Menegonija povećala svoju prednost.

 

Trener Sloge Željko Bakunić je rekao:

Zadovoljan sam pristupom i disciplinom u igri, posebno u drugom poluvremenu. Ponovno smo završili utakmicu bez primljenog gola, što dodatno veseli. Imamo zadnju provjeru pred prvenstvo u nedjelju 26. veljače protiv Budućnosti iz Rešetara koja se igra u Novoj Gradiški u 15 sati.

 

Strijelci su bili: 1:0 Radošić (29), 2:0 – Dokuzović (65), 3:0 – Menegoni (72)

 

Pobjednici su igrali u sastavu: Plavac, Denac, Bokan, Đaković, Brajković, Mutnjaković, Čavalić, Dokuzović, Menegoni, Ugarković, Matković, još su igrali:Maglov, Vlainić, Blažević, uz trenera Željka Bakunića. Utakmicu je vrlo dobro sudio Zvonimir Topčić iz Zapolja

Related Post