t.o. “PAUN”

1767 0

Trgovački obrt PAUN je trgovina mješovitom robom koja u Novoj Gradiški posluje od 2. studenog 1999. godine. Unatoč konkurenciji stranih i domaćih trgovačkih lanaca i suvremenih šoping centara PAUN je i danas na usluzi

Novradiščanima i mještanima Gornjih Bogićevaca. Propali su brojni mali trgovci koji se nisu mogli nositi s takvom konkurencijom, ali ne i PAUN koji je, zahvaljujući poslovnoj opredijeljenosti za kvalitetan proizvod koji nudi na svojim policama i potrošača kojeg se uvažava, ostao među rijetkima koji se uspio opstati i othrvati moćnoj konkurenciji, recesiji i općoj krizi s kojom su se suočili potrošači.

Kao i svaki drugi, i početak PAUNA je bio težak jer je krenuo sa skromnim vlastitim sredstvima u prostoru od 163 četvorna metra u Ulici Ljudevita Gaja 14 i s tri uposlena djelatnika. Pravilnom poslovnom i tržišnom politikom polako ali sigurno PAUN je osvajao tržište tako da se u ožujku 2003. godine u sklopu TO Paun u Ulici kralja Zvonimira 166 (na Priključku) u prostoru od 110 četvornih metara otvara MINIMARKET PAUN

PAUN 1 u Ulici Ljudevita Gaja

 

Posljednji otvoreni objekt nalazi se u Gornjim Bogićevcima, Novi Kraj 13. Danas TO Paun posluje u svoja tri ugodna klimatizirana prodajna prostora.

– Od samog početka postavili smo si cilj da naša ponuda mora sadržavati samo kvalitetne i provjerene proizvode, isprobane robne marke koje nisu samo trend već sa razlogom uspješni i kvalitetni proizvodi. Ujedno trudili smo se od samih početaka našu uslugu dići na visoku profesionalnu razinu te kao moto uzeli možda pomalo istrošenu ali istinitu izreku “Kupac je uvijek u pravu!” – ističe JOSIP IVANIŠEVIĆ, vlasnik TO PAUN

PAUN 2 Ulica Kralja Zvonimira 166

PAUN 3 u Gornjim Bogićevcima

 

Naša usluga je zaokružena iskustvom i širokim krugom suradnika i poslovnih partnera od kojih se ističu GETRO ZAGREB, METRO ZAGREB, VELPRO OSIJEK, KTC KRIŽEVCI, DICENTRA OSIJEK, COCA COLA, STANIĆ, LEDO, LURA, VINDIJA, PEKARA TINA i PECOLAJ. TO PAUN komitent je Zagrebačke banke i Banke Brod a najbliži poslovni partner je knjigovodstveni servis Ekopen d.o.o. iz Nove Gradiške. Rezultat svega naglašenog je uspješan poslovni koncept kojeg ćemo razvijati i u buduće na zadovoljstvo naših kupaca kojih je svakim danom sve više. Dođite i provjerite zašto!

… jedan od vodećih mini-marketa u Novoj Gradiški koji potrošačima nudi bogat asortiman prehrane, drogerije i robe široke potrošnje, renomiranih domaćih i i inozemnih proizvođača. Povjerenje naših potrošača opravdavamo kvalitetom proizvoda, brzinom usluge te politikom cijena, dajući prednost domaćim proizvodima.

Poslujemo u dvije prodavaonice na području Grada Nove Gradiške i jednoj u Gornjim Bogićevcima. Paun I nalazi se u Gajevoj ulici 14 u sklopu jedne od najstarijih zgrada u Novoj Gradiški, znamenitog bivšeg hotela “Paun” po kojem je i naš obrt dobio ime.

Minimarket Paun II nalazi se u ulici Kralja Zvonimira 166 na širem području Grada, točnije na Priključku.

Treća prodavaonica nalzi se na adresi Novi Kraj 13, Gornji Bogićevci.

Danas, u vrijeme slabije financijske potencije naših kupaca shvaćamo potrebu za njihovim kreditiranjem pa stoga nudimo i opcije plaćanja kreditnim karticama.

Osim svih oblika gotovinskog plaćanja te plaćanja kreditnim karticama, trgovačkim društvima i obrtnicima (ugostitelji, frizeri …) na raspolaganju je i plaćanje potrošnog materijala, robe za reprezentaciju i sl. putem žiro-računa.

PAUN možete posjetiti i na službenoj internet stranici www.to-paun.hr

 

 

 

 

 

 

Related Post

PET SHOP “REA”

Autor - 16/07/2014 0
Iz bogatog asortimana proizvoda za kućne ljubimce „PET SHOP REA“, Benkovićeva 27 Nova Gradiška, preko puta Super Konzuma, izdvaja hranu za…