TRI PRAŠČIĆA: U srijedu besplatna predstava za male Novogradiščane

1455 0

NOVA GRADIŠKA, 12. kolovoza 2018. – Pučko otvoreno učilište MAR poziva novo0gradiške mališane starije od tri godine i njihove roditelje na predstavu Tri praščića (3+) u izvedbi Teatra Naranča iz Pule. Predstava će se održati u srijedu 14. 8. u 17,00 sati u sklopu manifestacije Volim…ljeto i kulturu!
Ulaz na predstavu je besplatan!
Slikar Mazalo, u želji da nauči slikati živu prirodu, kupi na sajmu 3 praščića, a kao bonus dobiva i papagaja. Došavši kući, saznaje nešto neočekivano – to su praščići iz cirkusa! Zbog njihove pjesme i plesa susjedstvo se pobuni i slikar Mazalo prisiljen je praščiće odvesti na otok napuštenih životinja, gdje ih dočekaju gladni Vuk i Lisica.
Takav je zaplet priče Tri praščića u tekstu Igora Bojovića (Ljepotica i Zvijer) pisanog duhovitim i rimovanim stihom, a uz to punog glazbenih aluzija i citata.
Hoće li se priča sretno rasplesti možete pogledati u srijedu, 14. 8. u 17,00 sati u Domu kulture.
Glazbu potpisuje Ozren K. Glaser, kostime Marina Štembergar, scenografiju Luka Juričić, koreografije Selma Mehić, scenski pokret Katja Rabar, dizajn rasvjete Anton Modrušan.
Igraju: Lara Živolić, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Alessia Vodopia, Veronika Karlović, Lucija Pajca, Matilda Nikić, Luka Rudan, Dominik Dolenc
Trajanje: 45 minuta

Related Post