TROMBLONSKA MINA U KANALU

631 0

15. ožujak 2011. – Kaznena djela krađem, otuđenja tuđe stvari i prijevare najčešća su u posljednje vrijeme na području Policijske uprave Brodsko-posavske. U posljednja 24 sata evidentirano je ukupno 16 kaznenih djela od kojih 13 iz općeg kriminaliteta, dva iz kriminaliteta droga i jedno iz maloljetničkog kriminaliteta. Najbrojnija su imovinska kaznena djela, kojih je bilo devet i to četiri kaznena djela krađe, dva kaznena djela teške krađe, dva oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo prijevare.

 

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske u zadnja 24 sata dogodilo se ukupno dvije prometne nesreće i to obje s materijalnom štetom. Materijalna šteta bez stručne procjene u ovim prometnim nesrećama je oko 20 tisuća kuna.

 

Tijekom zadnja 24 sata evidentirano je ukupno šest prekršaja i to dva iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji, tri iz Zakona o strancima i jedan iz Carinskog zakona.

 

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave Brodsko-posavske evidentirano su i dva požara od kojih jedan s manjom materijalnom štetom i jedan bez materijalne štete.

 

Related Post

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 27/01/2016 0
SLAVONSKI BROD, 27. siječanj 2016. – Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi 21-godinu s područja…

KAKO JE PREŽIVIO?

Autor - 05/05/2016 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, dana 4. svibnja, oko 16.30 minuta u Sibinju, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod zaustavili…