TURISTIČKI KLASTER SLAVONIJA: Na međunarodnom sajmu biciklizma i planinarenja u Utrechtu predstavljeni slavonski potencijali

394 0

SLAVONAKI BROD, 8. ožujka 2019. – Turistički klaster Slavonija koji objedinjuje pet županijskih turističkih zajednica sa istoka Hrvatske (TZ Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije) u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom kao jedan od izlagača predstavio je turističku ponudu Slavonije na Međunarodnom sajmu biciklizma i planinarenja ”FietsenWandelbeurs” u Utrechtu koji je održan od 01. do 03. ožujka 2019.g.

Mnogi ljubitelji biciklizma iskoristili su priliku za obilazak široke ponude aktivnog odmora. Kombinacija triju događaja Bike MOTION, E-bike Xperience i Fiets en Wandelbeurs, koji se međusobno nadopunjuju svojom ponudom i programom, prezentirane su najveće ponude za korisnike biciklizma i planinarenja u Europi. Th eFietsen Wandelbeurs ugostio je veliki broj izlagača 512 i predstavio 160 predavanja i radionica u tri dana na izložbenom prostoru od 24 000 m2.

Raznolika ponuda sajma privukla je i ove godine više od 43.000 posjetitelja koji će prema ponudama planirati svoj slijedeći aktivni odmor.

Related Post