TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVA GRADIŠKA

604 0

NOVA GRADIŠKA, 22. studeni 2012. – Približava nam se mjesec prosinac, a time i blagdan Božić. Kao i proteklih pet godina, u susret Božiću, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, od 21.- 23. (petak-nedjelja) prosinca 2012. godine

u Društvenom domu, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u Novoj Gradiški organizira 6. Božićni sajam “Advent u našem gradu 2012.”

 

 

OBAVIJEST ZA IZLAGAČE I SUDIONIKE U KULTURNO – UMJETNIČKOM PROGRAMU

 

Ovaj susret i ove godine rado ugošćuje obiteljska poljoprivredna gospodarstva novogradiškog kraja, udruge, zadruge, obrte i sve ostale koji žele prezentirati svoje autohtone proizvode, rukotvorine, bogatu gurmansku ponudu, ponudu vina i rakije, originalnih božićnih darova i mnogo drugoga.

 

Također pozivamo velike i male izvođače koji žele biti dio zabavnog programa. Stoga ovim putem molimo i izlagače i sve one koji žele sudjelovati u kulturno – scenskom programu da popune Prijave. Prijave su objavljena na stranicama Turističke zajednice www.tzgng.hr , obrazac 1 za izlagače i obrazac 2 za izvođače sudionike u programu. Ispunjena prijava ujedno je i Vaša potvrda sudjelovanja u programu koju molimo da nam dostavite najkasnije do 15. prosinca 2012. godine osobno, faxom, e-mailom ili poštom na dolje navedenu adresu. Po primitku Vaše prijave kontaktirat ćemo Vas kako bi dogovorili ostale detalje.

 

U očekivanju uspješne suradnje, srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se Vašem sudjelovanju! – navodi u pozivu Dinka Matijević, direktorica Turističkog ureda Nova Gradiška.

Related Post