U brodskoj bolnici preminuo vozač (67) koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći 16. lipnja

1216 0

SLAVONSKI BROD, 23. lipnja 2020. – U Općoj bolnici u Slavonskom Brodu od ozljeda koje je dobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u Garčinu 16. lipnja preminuo je teško ozlijeđeni 67-godišnji vozač osobnog automobila. Obdukcijom JE utvrđeno je da je uzrok smrti unutarnje krvarenje nastalo uslijed teških ozljeda.
Podsjetimo. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer se 67-godišnjak upravljajući osobnim automobilom uključivao sa parkirališta na kolnik, te nije propustio osobni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 54-godišnjak. Pritom je došlo do udara jednog automobila u drugi. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 67-godišnjak, koji je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 54-godišnjak lakše ozlijeđen. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 67-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,53 promila, dok su u organizmu 54-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 0,57 promila.
Policijski službenici protiv obojice vozača su dostavili prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, a sada i posebno izvješće, Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post