U POVODU MEĐUNARODNOG DANA ŽENA

762 0

NOVA GRADIŠKA, 8. veljače 2013. – Forum žena novogradiškog SDP-a i ove godine u povodu Međunarodnog dana žena priprema humanitarnu izložbu pod nazivom „Što rade vrijedne ruke naših sugrađanki “.

Pozivaju građane da dođu na izložbu u Društveni dom 1. i 2. ožujka, razgledaju kakve to svojim rukama ručne radove izrađuju bake, majke, supruge i sestre. Izložba će biti prilika da kupe tombolu i dobiju neki od njihovih radova.

 

-Izložba i tombola humanitarnog su karaktera i organiziraju se pod motom „Vratite im vjeru u život“, a prikupljeni novac namijenjen j e većinom djeci s posebnim potrebama. Kao i ranijih godina pomoći ćemo članove udruga za pomoć osobama oboljelim od autizma, osobama s mentalnom retardacijom i oboljelim osobama od malignih oboljenja. Opet ćemo pomoći i oboljelom Mateju Kneževiću – kaže predsjednica Foruma žena SDP-a Zorica Popović.

 

Tim povodom organizirana je likovna radionica u kojoj su sudjelovale članice Likovne grupe „Duga“ koja djeluje u sastavu Udruge stvaratelja u kulturi grada Nova Gradiška. Svoje slike darovati će za tombolu i tako dati potporu djeci s posebnim potporama i njihovim obiteljima.

Izložba u Društvenom domu otvara se u petak 1. ožujka u 9 sati, a biti će, kao i u subotu potvorena od 9 do 19 sati.

Related Post

SDP NOVA GRADIŠKA

Autor - 04/03/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 4. ožujka 2013. – Gradska organizacija SDP-a Nova Gradiška provela je tijekom prosinca prošle godine unutarstranačku nominaciju kandidata…

GRADSKI ODBOR SDP-a

Autor - 22/08/2012 0
Nakon sjednice Gradskog odbora SDP-a razočarani su ostali svi oni koji su priželjkivali veće turbulencije unutar te stranke, ostavke i…