U PROMETNOJ NESREĆI U KOVAČEVCU TROJE POVRIJEĐENIH

485 0

NOVA GRADIŠKA, 25. srpnja 2011. – Danas se nešto prije 10 sati u Kovačevcu dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala tri vozila, a tri povrijeđene osobe hitna je prevezla do kirurške ambulante. Dvije osobe su zbog težih tjelesnih ozljeda upućene na Kirurški odjel Opće bolnice, a jedna je osoba s lakim tjelesnim ozljedama puštena kući.

 

U prometnoj nezgodi sudjelovalo je vozilo za prikupljanje smeća tvrtke Eko-Flora iz Gornje Bistre (prikuplja otpad na području općine Gornji Bogićevci), kombi Mercedes i osobno vozilo Renault Laguna. „Smećara“ je završila u kanalu uz kolnik kao i kombi vozilo, dok je osobni automobil ostao na cesti s oštećenjima na prednjem i stražnjem dijelu.

Okolnosti prometne nezgode na očevidu je utvrđivala policija. Prema pričanju mještana vozač kombija je namjeravao skrenuti kada ga je udarila „smećara“ koja se nije uspjela zaustaviti.

Related Post

POLICIJA U AKCIJI

Autor - 23/04/2012 0
SLAVONSKI BROD, 23. travanj 2012. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su u subotu uhitili 27-godišnjaka nad kojim su…

KOBNO NOĆNO KUPANJE U SAVI

Autor - 23/07/2010 0
SLAVONSKI BROD, 23. srpnja 2010. – Jučer oko 18,30 sati kod sela Zbijeg u Savi je pronađeno tijelo 30-godišnjeg Joze Jelečevića iz…