U prometnoj nesreći poginuo Emanuel Volf (23) iz Sičica

1124 0

NOVA GRADIŠKA, 2. travanj 2011. – Jutros u četiri sata na županijskoj cesti Zapolje – Davor (kod Bodovaljaca) poginuo je Emanuel Volf (23) iz Sičica. U automobilu VW Passat nije bilo suputnika, a vjerojatni razlog prometne nesreće je bila neprilagođena brzina zbog koje je sletio s kolnika ceste u kanal i poginuo.

 

POLICIJSKO PRIOPĆENJE:

Policijski službenici Policijske postaje Stara Gradiška su oko 4,08 sati prilikom redovite ophodnje u blizini Bodovaljaca u kanalu uočili vozilo prevrnuto na krov. U vozilu se nalazila muška osoba koja nije davala znake života. Odmah su pozvali Hitnu medicinsku pomoć, koja je oko 4,20 konstatirala smrt osobe, a policija je utvrdila da se radi o 22-godišnjem mladiću. Policijskim očevidom je utvrđeno, da je 22-godišnjak zbog neprilagođene brzine pri izlaska iz zavoja udesno izgubio nadzor nad upravljačem, te je u zanošenju sletio u odvodni kanal. Pritom je prednjim lijevim djelom vozila udario u zemljani most kolnog ulaza za poljoprivrednu površinu. Vozilo je nakon toga odbačeno preko mosta koji je preletjelo, zaustavivši se u kanalu (u vodi dubine pola metra) okrenuto na krov. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 22-godišnjak, čije tijelo je prevezeno u mrtvačnicu bolnice u Novoj Gradišci, gdje će se po nalogu istražnog suca u ponedjeljak obaviti obdukcija. Na mjestu događaja je bilo sedam pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Gradiška radi izvlačenja mrtvog tijela iz vozila. Tijekom očevida promet se odvijao istočnom prometnom trakom bez zastoja. U vezi prometne nesreće slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradišci.

Related Post

Djeca pronašla bombe

Autor - 11/04/2011 0
STARA GRADIŠKA 11. travanj 2011. – U nedjelju iza 13 sati policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška zaprimili su…