U tučnjavama u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu sudjelovale i žene, jedna i uhićena

1823 0

NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BROD, 2. rujna 2019. -Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe na okolnosti počinjenja prekršaja narušavanja javnog reda i mira. Naime policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su 25. kolovoza, u ranim jutarnjim satima, ispred jedne pekarnice u Novoj Gradiški, javni red i mir narušavali 22-godišnjak, 25-godišnjak, 28-godišnjak i 19-godišnjak na način da su 22-godišnjak, 25-godišnjak i 28-godišnjak došli u verbalni, a potom i u fizički sukob s 19-godišnjakom. Nakon fizičkog sukoba, 25-godišnjak je više puta udario i u parkirani osobni automobil (vlasništvo 22-godišnjaka), a koji je koristio 19-godišnjak.
Policijski službenici protiv svih sudionika tučnjave podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U subotu (31. kolovoza), oko 23.15 sati, u Slavonskom Brodu, u Budakovoj ulici, javni red i mir su narušavali 44-godišnjak, 42-godišnjakinja i 32-godišnjak na način da je 44-godišnjak zbog ranijih nesuglasica verbalno, a potom i fizički napao 42-godišnjakinju nakon čega su na 44-godišnjaka fizički nasrnuli 42-godišnjakinja i 32-godišnjak zadavši mu više udaraca rukama po glavi, dok je 42-godišnjakinja tom prilikom udarila i 56-godišnjakinju koja je lakše ozlijeđena, te je upućena na ukazivanje liječničke pomoći. Policijski službenici su 44-godišnjaka, 42-godišnjakinju i 32-godišnjaka uhitili i protiv njih podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post