U ŠUMETLICI TEŠKO OZLIJEĐEN VOZAČ AUTOMOBILA

359 0

31. svibanj 2013. – Jučer, oko 19.10 sati, u blizini Šumetlice,

dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač osobnog automobila. Prometna nesreća se dogodila, jer je 36-godišnjak upravljajući vozilom zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno, sletio s kolnika, udarivši u dva stabla. Vozač je pritom teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policija je o prometnoj nesreći izvijestila Općinsko državno odvjetništvo, a protiv vozača podnijela optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

 

ŠVERCALI MESO, CIGARETE, DUHAN I JAJA – U vremenu od 29. do 31. svibnja, policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Stara Gradiška, utvrdili prekršaje iz Carinskog zakona te četvoricu muškaraca prekršajno prijavili.

 

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, 29. svibnja u prijepodnevnim satima, kod 33-godišnjeg državljanina Velike Britanije, u osobnom automobilu su pronašli neprijavljeno oko tisuću kutija raznih cigareta i iznad 10 kilograma duhana. U dva slučaja, dana 30. svibnja, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, policija i carina su u osobnim automobilima, pronašli nekoliko desetaka kilograma mesa, nekoliko desetaka svježih jaja, te nekoliko kilograma duhana, koje 62-godišnjak i 50-godišnjak (državljani Republike Hrvatske) nisu prijavili policiji niti carini prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. U trećem slučaju, policija i carina su 31. svibnja, oko 9 sati, u nadzoru na graničnom prijelazu Stara Gradiška, u osobnom automobilu, pronašli neprijavljeno više desetaka komada majica.

Related Post