U KOVAČEVCU SE RJEŠAVAJU ULIČNIH KANALA

613 0

NOVA GRADIŠKA, 31. svibanj 2013. – Do kraja ove godine u prigradskom naselju Kovačevac bit će završena izgradnja kanalizacije. Mještani će tako napokon imati riješen jedan od velikih komunalnih problema

koji im je godinama zagorčavao život. Fekalne i ostale otpadne i površinske vode slijevale su se u ulične kanale ispred kuća iz kojih se širio smrad.

 

Dobra vijest za mještane Kovačevca dolazi iz Slavče zajedno s drugim dobrim vijestima vezanima za financijsku konsolidaciju i projekte koji se realiziraju. Slavča je, naime, je potpisala dodatak ugovoru s Hrvatskim vodama za 2013. godinu kojim su one osigurale dodatnih 2,7 milijuna kuna.

 

-S tim novcem kanalizaciju u Kovačevcu možemo u cijelosti izgraditi do kraja ove godine jer je osigurano preko 90 posto ukupno potrebnih sredstava. To znači da se intenzivno nastavljaju radovi na izgradnji kanalizacije u Kovačevcu – kaže Davor Rukavina, direktor Slavče.

Related Post

Suša ispraznila bačicu

Autor - 01/12/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 1. prosinac 2011. – Iako je dugotrajna suša gotovo ispraznila akumulaciju Bačica Nova Gradiška neće ostali bez vode.…