HDSSB DEMANTIRA

803 0

Pozivamo sve naše članove i simpatizere da izađu na glasovanje 2. lipnja i glasuju po svojoj savjesti

NOVA GRADIŠKA, 31. svibnja 2013. – Nakon objavljenog izvješća sa

jučerašnjeg skupa HDZ-a u kome se navodi da uz HSP AS, HSP, HSS i ZAVJET ZA HRVATSKU potporu Željku Bigoviću u drugom krugu izbora za gradonačelnika Nove Gradiške daje i HDSSB danas je uslijedio demanti Josipa Mikšića, predsjednika gradske organizacije HDSSB-a, Objavljujemo ga u cijelosti.

 

Poštovani uredniče,

Na vašem portalu od 30. svibnja 2013. godine, prenijeli ste netočnu informaciju kako HDSSB-e podržava kandidata HDZ-a za gradonačelnika, a da se niste u to uvjerili kod odgovornih osoba u gradskoj organizaciji HDSSB-a. Smatram da je to smišljena dezinformacija, kako bi zbunila birače na predstojećim izborima za gradonačelnika Grada Nova Gradiška, pošto ste se i sami uvjerili da na skupu HDZ-a u domu “Bešlić” nije bio predstavnik HDSSB-a.

 

HDSSB-e je ozbiljna stranka u koaliciji sa narodom i ne dozvoljavamo nikome da manipulira sa njom. Mi ćemo od izvršne vlasti zahtijevati izvršenje naših programa, koji su od interesa za naše građane i ukoliko se ti programi prihvate i realiziraju imat će našu podršku. Mi ne dajemo podršku ni jednom ni drugom kandidatu za gradonačelnika, ali pozivamo sve naše članove i simpatizere da izađu na glasovanje 2. lipnja i glasuju po svojoj savjesti. Molim Vas gospodine uredniče da prenesete ovu informaciju na Vašem portalu. Predsjednik gradske organizacije HDSSB-a Josip Mikšić.

Related Post

HDSSB PREDSTAVIO KANDIDATE

Autor - 01/04/2013 0
Nositelj liste za Gradsko vijeće Nove Gradiške je Damir Japundžić, dr. med. SLAVONSKI BROD, 1. travanj 2013. – Na današnjoj…