UBOJSTVO U POKUŠAJU: Zbog kočenja u prometu preklopnim nožem zadao ubode u trbuh, prsa i natkoljenicu

1524 0

SLAVONSKI BROD – U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu obavljena je dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1965.) te je doneseno rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. Kaznenog zakona/11. (14. 9. 2020.)

-Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 55-godišnjak 10. rujna 2020. oko 16,40 sati u Slavonskom Brodu, kao vozač teretnog vozila zakočio radi skretanja i došao u verbalni sukob s vozačem (hrvatski državljanin, 1977.) koji je izašao iz svog vozila i prišao osumnjičenikovu vozilu te ga više puta udario šakom u glavu uslijed čega je osumnjičenik pao na kolnik pokraj svog teretnog vozila.

 

Osnovano se sumnja da je osumnjičenik potom iz pretinca otvorenih vrata vozača dohvatio preklopni nož i, pristajući da oštećenika njime usmrti, zadao mu ubode u predjelu trbuha, prsišta i lijeve natkoljenice od kojih je oštećenik zadobio tešku i po život opasnu ozljedu (ubodna rana trbušnog zida, oštećenje jetre, ubodna rana lijeve strane prsnog koša i ubodna rana lijeve natkoljenice). Oštećenikov život spašen je hitnom liječničkom intervencijom.- navodi Županmijsko državno odvjetništvo u Slavobsmkom Brodu. .

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA MOTOCIKLISTE

Autor - 31/03/2014 0
SLAVONSKI BROD 31. ožujak 2014. – Dolaskom ljepšeg vremena, povećao se broj mopeda i motocikala na cestama Brodsko-posavske županije. Policija…

DAN POLICIJE

Autor - 25/09/2013 0
Policija sama sigurno ne može polučit rezultate ukoliko najveći broj građana ne bude na našoj strani, da onaj manji dio…