UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH

648 0

Projekt ”Europa- SADA.” koji Udruga gluhih i nagluhih provodi u suradnji s Brodsko-posavskom županijom, te kojem je jedan od ciljeva obilježavanje EU tjedna u godini u kojoj Republika Hrvatska postaje 28. članicom EU,

ovih dana kreće u provedbu.

 

Nakon pripremnih aktivnosti, te pokretanja facebook grupe ”Mladi-pokret!” koja je do sada prikupila respektabilan broj članova, što pokazuje zainteresiranost mladih za ovakvu vrstu projekata, Udruga narednih dana kreće u provedbu ostalih projektnih aktivnosti. Tako sutra organiziramo predavanje na temu europskog i međunarodnog znakovnog jezika, koje će održati gošća prof. Mirjana Juriša.

 

Kako je većina projektnih ciljeva usmjerena mlađoj populaciji, s ponosom najavljujemo najzanimljiviju projektnu aktivnost- multimedijalno predavanje ”Upoznajem Europu” -, koje će se održati u četvrtak 09. 05. (na sam Dan Europe). Partner na ovoj aktivnost nam je Gradska knjižnica Nova Gradiška, te će se predavanje održati u njihovom prostoru, a počinje u 11:00 h. Na predavanju će biti riječi o programu Mladi na djelu, te projektima u sklopu tog programa koje je UGNG organizirala, ili sudjelovala kao partner, gdje ćemo podijeliti naša iskustva, te na najbolji mogući način približiti sudionicima koncept europskog građanstva.

 

U nastavku članka donosimo i promotivni video snimljen tijekom treninga ”Learning today for a better future”, projekta koji smo realizirali početkom travnja, te na istom okupili mlade iz 7 europskih zemalja. Smatramo da je snimanje i viralno širenje ovakvih videa najbolji način za promociju, kako rezultata projekta, tako i Programa Mladi na djelu u cijelosti.

 

Na kraju želimo pozvati sve zainteresirane mlade, ali i one koji se tako osjećaju- volontere Udruga, zaposlenike i članove-, koji žele saznati nešto više o ovom programu, te vidjeti kako točno takvi projekti izgledaju u provedbi, da nam se pridruže na ovom predavanju! Vidimo se u Gradskoj knjižnici!

 

Nikolina Jureković

Odnosi s javnošću

UGNG

Related Post