UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH NOVA GRADIŠKA

382 0

NOVA GRADIŠKA, 29. svibanj 2015. – Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška je u nedjelju, 1. ožujka, započela s provedbom još jednog projekta u sklopu Erasmus Plus programa,

za čiju je provedbu u RH zadužena Agencija za mobilnost i programe EU.

 

Riječ je o razmjeni mladih ‘Charisma maxima’ na kojoj uz partnere iz Hrvatske, organizaciju ‘Enas’ iz Slavonskog Broda, sudjeluju i partneri iz 5 europskih zemalja: Slovenije, Češke, Litve, Latvije i Rumunjske. Razmjena se održava u Zagrebu, u ”Chillout” hostelu, kome ovim putem zahvaljujemo na izvrsnom gostoprimstvu.

 

Projektne aktivnosti traju do 9. ožujka, tijekom kojih će 42 sudionika iz navedenih zemalja razviti vještine upravljanja stresom i vremenom, postavljanja ciljeva, projekt menadžmenta, povećati samopouzdanje, kreativnost i motivaciju, steći komunikacijske vještine te osjećaj za inicijativu i liderstvo.

Kroz inovativne metode rada proizašle iz znanstvenih otkrića u psihologiji, komunikologiji te sociologiji, prilagođene za potrebe neformalnog načina učenja, projekt ima za cilj obučiti sudionike u području učinkovite komunikacije kako bi oni mogli započeti proces samo-aktualizacije.

 

Udruga se ovim putem zahvaljuje svima koji su podržali ovaj projekt, medijima koji prate navedene aktivnosti, te nam na taj način pružaju potrebnu podršku; našim partnerima koji su odabrali najbolje sudionike te tako pridonijeli uspješnom provođenju razmjene, te ispunjavanju zacrtanih ciljeva. Nadamo se da ćemo ovim projektom potaći veći broj mladih ljudi na aktivno sudjelovanje u Erasmus Plus programu, te im pružiti potrebna znanja i vještine kako bi povećali svoju zapošljivost te postali aktivni pripadnici društva.

 

Nikolina Jureković

Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška

Related Post

DVD BILI BRIG

Autor - 31/08/2015 0
BILI BRIG – Dobrovoljno vatrogasno društvo Bili Brig u nedjelju, 30. kolovoza, na osmu obljetnicu kornatske tragedije, obilježilo je svečano…