Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Suncokret”, u veselju obilježili Valentinovo

562 0

Autor Franjo Samardžić

Foto Zlatko Vukšić

NOVA GRADIŠKA –  Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Suncokret” tradicionalno je  prigodnim programom i druženjem svojih članova obilježila Valentinovo.  Jedna je to od brojnih aktivnosti koje udruga „Suncokret“ organizira tijekom godine  s ciljem da se njeni članovi okupe na zajedničkom druženju i kreativno osmišljavaju slobodno vrijeme.

   Bilo je veselo i razdragano, međusobno su se dijelili  prigodni pokloni i iskazivale simpatije i ljubav za bližnje.  U tome im je i ove godine pomogao medičarsko svijećarski obrt  Zozolly iz Marije Bistrice i njegova vlasnica Vlasta Hubich koja im je darivala 25 komada licitarskih srca  i novogradiški obrt Mađarica koji im je za ovu prigodu darivao kolače.

  Predsjednica udruge Kata Vukšić ističe  da udruga ima velik značaj u životu odraslih osoba s intelektualnim teškoćama jer im omogućuje da upoznajući jedni-druge, a na  druženjima i kreativnim radionicama obogate svoj život i učine ga sadržajnijim.

U tom cilju udruga će i ove godine  organizirati više edukativno-kreativnih radionica, pod vodstvom stručnih suradnika,  u kojima će njeni članovi na zanimljiv i prihvatljiv način moći izraziti svoje kreativne mogućnosti.

Related Post