VELIK INTERES: Još jedna predstava Đurologije

650 0

NOVA GRADIŠKA, 14.  veljače 2109. – Zbog velikog interesa  Pučko otvoreno učilište MAR organizirali još jednu izvedbu Đurologije u subota, 23. veljače  u 17 sati. Dakle, u subota, 23. veljače održat će se dvije predstave, prva u 17, a druga u 19 sati.

 

ĐUROLOGIJA

SUBOTA, 23. 2. U 17 i  19 SATI

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 70 KUNA

 

Đurologija – BRANKO ĐURIĆ ĐURO

najgledanija predstava u regiji

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 350 puta i vidjelo ju je preko 250.000 posjetitelja, a  još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

 

Related Post