UDRUGA “POZITIVA” ZDRAVSTVENO-PEDAGOŠKOM AKCIJOM “ODGOJ ZA ZDRAVLJE” OBILJEŽILA SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

895 0

Autorica mr. Ljiljana Lukačević, predsjednica udruge „Pozitiva“
Zdravstveno-pedagoška akcija “Odgoj za zdravlje” dio je projekta “Promocija zdravlja i kvalitete života u lokalnoj zajednici” koji Udruga “Pozitiva” provodi uz potporu Grada Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA – Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „Pozitiva“ danas je zdravstveno-pedagoškom akcijom “Odgoj za zdravlje” u sportskoj dvorani Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška obilježila Svjetski dan zdravlja. Akciju su sa srednjoškolcima provele članice „ Pozitive“ prof. Mirela Brlić-Trnka, prof. i mr. Ljiljana Lukačević, uz volonterski doprinos prof. Gordane Fijačko i prof. Jelene Španović. Nakon tjelesnih vježbi , u akciji puhanja balona valjalo je provjeriti kapacitet pluća, a potom su srednjoškolci na balonima ispisivali poruke i savjete za očuvanje zdravlja mladih.
U dobrom raspoloženju i suradničkoj atmosferi, sudionici akcije provjerili su i svoje znanje iz područja zdravlja, a usput usvojili i neka nova znanja. Kviz o zdravlju za srednjoškolce je pripremila Iva Lukačević Lovrenčić, dr.med., a promidžbene plakate s porukama današnje akcije izradit će prof. Mira Linjaković i biti će izloženi u školskim prostorima.
Zdravstveno-pedagoška akcija “Odgoj za zdravlje” dio je projekta “Promocija zdravlja i kvalitete života u lokalnoj zajednici” koji Udruga “Pozitiva” provodi uz potporu Grada Nova Gradiška.

Related Post

Poginuo Josip Čaić (28) iz Vrbja

Autor - 05/02/2018 0
VRBJE – Nakon završenog policijskog očevida Policijska uprava brodsko-posavska izdala je dodatno priopćenje u vezi prometne nesreće i smrtnog stradavanja…