UHITILI GA NOVOGRADIŠKI POLICAJCI: U autobusu vikao i psovao, skakao po sjedalima i skidao se

1054 0

NOVA GRADIŠKA, 17. ožujka 2021. – Na autocesti A3, između Nove Gradiške i Novske, u vremenu od 19.40 do 20.10 sati, u autobusu koji prometuje na relaciji Zagreb – Osijek, 37-godišnjak je narušavao javni red i mir na izuzetno drzak i nepristojan način, vikom, galamom i psovkama. Također se penjao i skakao po sjedalima, skinuo majicu (ostao gol do pojasa), te je sa lica skinuo zaštitnu masku.

Na upozorenje vozača da prestane, oglušio se i nastavio sa narušavanjem javnog reda i mira, te tako izazvao nelagodu i uznemirenost ostalih putnika.

Vozač je pozvao policiju i zaustavio autobus na autobusnom stajalištu u Novoj Gradiški.

Uočivši policiju, 37-godišnjak je nastavio sa narušavanjem javnog reda i mira, te je riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Odmah je uhićen i doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška.

Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,09 promila, te je od istoga oduzeto 3 grama droge amfetamin (MDMA).

Slijedi daljnji rad policijski službenika i podnošenje odgovarajućih prekršajnih prijava protiv 37-godišnjaka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Related Post