ŽUPAN S ZAMJENICIMA POSJETIO RODILIŠTE

668 0

NOVA GRADIŠKA, 1. siječanj 2013. – Župan Danijel Marušić sa zamjenicima Ružicom Vidaković i Davorom Vlaovićem uobičajeno je prvog dana u godini posjetio rodilište Opće bolnice u Novoj Gradiški

gdje su ih dočekali ravnatelj dr. Dražen Oršulić i dr. Boris Lovrić. Ove je godine bilo dobrog razloga za posjet jer su se od ponoći već rodile tri bebe, a dvije rodilje čekale su na porod. Majkama su čestitali na dječacima koje su rodile, zaželjeli im zdravlje i sreću i, uz ruže, dali novčanu potporu.

 

Prva rođena beba u ovoj godini u rodilištu novogradiške bolnice u 5,15 sati bio je Anton, sin Ivane Begić i Miroslava Jelčića iz Okučana. Drugi se rodio Karlo Malnar, sin Suzane i Maria iz Nove Gradiške, a potom Elmedin, sin Suzane Abdulah i Muharema Osmanija iz Novske.

Posjetu su se s razlogom obradovali i djelatnici rodilišta kojima je župan im je predao televizor i tako ispunio dano obećanje. Župan Marušić je uz čestitke, pohvalio je njihov rad i istaknuo osobno iskustvo kazavši da mu se u rodilištu novogradiške bolnice rodilo troje djece i da mu nikada nije palo na pamet da se rode negdje drugdje. Pohvalio je i ukupan rad bolnice.

 

U ime Bolnice župani i njegovim zamjenicima zahvalio je na obilascima i darovima, ali i na suradnji Županije s Bolnicom, ravnatelj dr. Dražen Oršulić.

Related Post

MILANKA OPAČIĆ NA MUKAMA

Autor - 14/09/2012 0
Odnosi su izmakli kontroli i uzrokovali političku štetu SDP-u što je manje važno ako Centar za socijalnu skrb o svojim…

OBAVIJEST SLAVČE

Autor - 29/08/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 29. kolovoza 2014. – Danas, 29. 8.2014., u potpunosti je završena analiza vode uzoraka uzetih u utorak,26.8.2014., sa…

Bivša nama

Autor - 15/02/2012 0
Ima li Grad Nova Gradiška interesa za prenamjenu prostora zgrada koje se ne koriste i propadaju u središtu grada  …