ŽUPANIJA DODIJELILA 16 STIPENDIJA

1023 0

SLAVONSKI BROD, 4. travnja 2011. – Brodsko-posavska županija dodijelila je za 2011. godinu, odnosno akademsku 2010/2011. , 16 stipendija za područje županije. Natječaj je ove godine raspisan samo za zanimanja za koja u ustanovama čiji je osnivač Županija nedostaje takav profil zanimanja. Analizom poslovanja osnovnih i srednjih škola na području BPŽ uočeno je da nedostaje kadar za zanimanja profesor stranih jezika, matematike i fizike, informatike i likovnog odgoja.

Na javni natječaj koji je objavljen na web stranicama BPŽ i u tjednom glasili Posavska Hrvatska pristigle su ukupno 72 prijave, od čega 52 prijave nisu udovoljavale uvjetima Javnog natječaja .Od 19 zahtjeva koji su udovoljavali raspisanim uvjetima stipendiju su dobili:

1.NIKOLINA MASNIĆI z Slavonskog Broda studentica 1. godine Sveučilišta J.J.Strossmayer u Osijeku, Filozofskog fakulteta – engleski jezik i književnost i hrvatski jezik i kniževnost.

2.BOŽANA MATOŠEVIĆ iz Okučana, studentica 1. godine Sveučilišta u Zagrebu, Prirodno-matematičkog fakulteta-matematika – nastavnički smjer.

3.MARIJA RENDIĆ iz Slavonskog Kobaša, studentica 2. godine Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta-matematika-nastavnički smjer.

4.MARTICA STARČEVIĆ, iz Sikirevaca , studentica 1. godine Sveučilišta J.J.Strossmayer u Osijeku, Filozofskog fakulteta-engleski jeziki književnost i hrvatski jezik i književnost.

5.IVANA BARIĆ. iz Živika, studentica 3. godine Sveučilišta J.J.Strossmayer u Osijeku, Učiteljski fakultet – školski učitelj s pjačanim engleskim jezikom. u Zadru, francuskog jezikai književnosti i španjolskog jezika i književnosti.

6.KRISTINA KEGLJEN iz Slavonskog Broda, , studentica 3. godine Sveučilišta u Zagrebu,Filozofskog fakulteta, engleski jezik i komparativna književnost.

7.INGA LIPOVAC, iz Slavonskog Broda , studentica 2. godineSveučilišta J.J.Srossmayer u Osijeku, Filozofskog fakulteta, njemački jezik i književnost i hrvatski jezik i književnost.

8.ANTONIO POPIĆ, iz Slobodnice , student 1. godine Sveučilišta J.J.Strossmayer u Osijeku, Filozofskog fakulteta, engleski jezik i književnost i hrvatski jezik i književnost.

9.DINA KRAJAČIĆ iz Starog Slatinika, studentica 1. godine Sveučilišta u Rijeci, Akademija primijenjenih umjetnosti.

10.DAJANA BARAC, iz Brodskog Stupnika, studentica Sveučilišta J.J.Strossmayer u Osijeku, Filozofskog fakulteta, njemački jezik i književnost.

11.JOSIPA JURIŠIĆ, iz Brodskog Stupnika studentica 1. godine Sveučilišta J.J.Strossmayer u OSIJEKU, Filozofskog fakulteta, engleski jezik i književnost i hrvatski jezik i književnost.

12.LUKA PETRIĆ, iz Cernika , student 3. godineTehničkog veleučilišta u Zagrebu, informatike.

13.MONIKA NAĐ, iz Gundinaca, studentica 3. godine Sveučilišta J.J.Strossmayer u Osijeku, Odjel za matematiku-nastavnički smjer.

14.INES MATEZOVIĆ, iz Brodskog Stupnika, studentica 1. godine Sveučilišta u Zadru, francuski jezik i španjolski jezik.

15.IVAN DOMAZET iz Slavonskog Kobaša ,student 1 godine Tehničkog veleučilišta u Zagrebu – računarstvo

16.MAJA BAJUK, iz Slavonskog Broda , studentica 1. godine Sveučilišta.

Related Post