ŽUPANIJSKO VATROGASNO NATJECANJE ZA DJECU

1633 0

Autor teksta i fotografija Milan Šuter

Dječaci iz Vrbove (6-12 godina) i Nove Gradiške 12-16 godine, te djevojčice iz Beravaca 6-12 godina i dječaci 12-16 godina također iz Beravaca će na državno natjecanje u Zadar

 

BERAVCI – U nedjelju, 24. lipnja, na nogometnom igralištu u Beravcima, održano je 9. Županijsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež. Natjecanje je uz nazočnost županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Županića, načelnika općine Velika Kopanica Zvonimira Šimunovića i njegovog zamjenika Filipa Mamića, otvorio predsjednik županijske vatrogasne zajednice Milan Šulter. Domaćini natjecanja bili su članovi DVD-a Beravci, a kontrolu natjecanja, u ime Hrvatske vatrogasne zajednice, obavljao je Stjepan Jurman.

 

Ukupno je nastupilo 30 natjecateljskih odjeljenja u muškoj i ženskoj konkurenciji u kategorijama djeca „M” i „Ž” od 6 do 12 godina te mladež „M” i „Ž” od 12 do 16 godina. U kategoriji djece „M” članovi DVD-a Vrbova osvojili su prvo mjesto, a u kategoriji djece „A” najbolje su bile članice DVD-a Beravci. DVD-u Nova Gradiška pripalo je prvo mjesto u kategoriji mladež „M”, dok su u kategoriji mladež „Ž” prvo mjesto osvojile članice DVD-a Beravci. Prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji primile su pehare i medalje a pravo nastupa na državnom natjecanju koje će se u rujnu ove godine održati u Zadru stekle su po tri prvoplasirane ekipe mladeži.

 

Na kraju natjecanja zajedničku javnu vježbu izveli su pripadnici vatrogasne postrojbe DVD-a Beravci te tim Hitne medicinske pomoći iz Slavonskog Broda.

 

Rezultati prvoplasiranih ekipa:

 

Djeca 6-12 godina (M)

DVD Vrbova

DVD Velika Kopanica

DVD Brodski Stupnik

 

Djeca 6-12 godina (Ž)

DVD Beravci

DVD Gundinci

DVD Štivica

 

Mladež 12-16 godina (M)

DVD Nova Gradiška

DVD Beravci

DVD Velika Kopanica

 

Mladež 12-16 godina (Ž)

DVD Beravci

DVD Bodovaljci

DVD Vrbova

Related Post