URUČENA UVJERENJA POLAZNICIMA BESPLATNIH EDUKACIJA ZA PODUZETNIKE

2348 0

NOVA GRADIŠKA –  Uz  potporu Grada Nove Gradiške,  koji nosi titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva, te gradonačelnika Vinka Grgića, Virtualni ženski poduzetnički centar upriličio je danas  u gradskoj vijećnici podjelu uvjerenja  polaznicima  besplatnih edukacija  za poduzetnike i one koji to žele biti.

    Uvjerenja za uspješno završeni ciklus predavanja u sklopu besplatnih edukacija uručio je gradonačelnik  Vinko Grgić.  Istaknuo je poduzetništvo i gospodarstvo kao ključ razvoja Nove Gradiška i opstanka. Zato raduje, kazao je, pet potpisanih ugovora  za izgradnju u Industrijskom parku.   Ukupna investicija je preko 400.000 milijuna kuna. Interesa ima još, dodao je.   

    Čestitao je polaznicama i polaznicima na uspješnoj edukaciji i odluci da se bave poduzetništvom. Zahvalio je Saneli Drupulić na uspješnoj motivaciji polaznika.

Potom  je  upriličena prezentacija najzanimljivijih tema edukacija kao i njihova evaluacija, uz druženje polaznika.

Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra koji je proveo edukaciju  zahvalila se na  potpori Gradu Nova Gradiška i gradonačelniku Vionku Grgići u provedbi edukacije i najavila  nove edukacije koje će se održati u rujnu.

Related Post

NOVI INFORMATIVNI TJEDNIK

Autor - 04/03/2013 0
SLAVONSKI BROD, 4. ožujak 2013. – Tvrtka Media Plan kao izdavač na tržište će plasirati novi nezavisni, gradski, županijski, a…