USPJEH MALDOG NOVOGRADIŠKOG TENISAČA

504 0

VINKOVCI/NOVA GRADIŠKA, 23. lipanj 2015. – U subotu i nedjelju 20. i 21. lipnja 2015. godine u Vinkovcima je održan vrlo jaki teniski turnir za djecu do 10 godina u organizaciji TK „Vinkovci“.

 

Na turniru je nastupilo ukupno 23 natjecatelja iz Slavonije i Baranje.

 

U jakoj konkurenciji Fran Rakonić je osvojio ukupno 1. mjesto i tom pobjedom zauzeo je prvo mjesto na rang listi Hrvatskog teniskog saveza za dječake do 10 godina, regija Slavonija i Baranja. Kako je ovo bio posljednji turnir u ovoj natjecateljskoj sezoni, Fran je tako najbolji tenisač u svojoj kategoriji u Slavoniji i Baranji od ukupno 41 dječaka koji su se natjecali u ovoj kategoriji u ovoj natjecateljskoj sezoni.

 

Nakon ljetne stanke, 05. i 06. rujna 2015. godine Fran će nastupiti na regionalnom masters turniru u Osijeku na kojem pravo nastupa ima 16 najboljih tenisača u regiji te tako pokušati potvrditi i obraniti svoje prvo mjesto na rang listi.

 

Vrhunac sezone i nagrada za rad i trud koji je uložio u sebe i svoju igru biti će nastup na Državnom prvenstvu za dječake do 10 godina 03. i 04. listopada 2015. u Malom Lošinju na kojemu će nastupiti najbolji dječaci iz cijele Republike Hrvatske.

 

Autor Marko Brčić

Related Post