UZ POMOĆ ALKOHOLA VOZILI BRZO: U Štivici udario u stablo, u G. Bogićevcima sletio s ceste i završio u bolnici

1066 0

NOVA GRADIŠKA – U petak (1.studenoga), oko 19 sati, u Štivicama, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da se 26-godišnji vozač kretao osobnim automobilom kolnikom županijske ceste u Štivicama od zapada u smjeru istoka, te je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom osobinama ceste (zavoj) došlo do zanošenja vozila uslijed čega je vozač sletio s kolnika i udario u drvo. U prometnoj nesreći je ozlijeđen 26-godišnji vozač koji je prevezen u Opću bolnicu „Nova Gradiška“ na ukazivanje liječničke pomoći gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policijski službenici su alko-testom vozaču utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 0,83 promila te protiv njega podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
U subotu (2.studenoga), oko 16.50 sati, na području općine Gornji Bogićevci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 51-godišnjak automobilom kretao kolnikom od sjevera u smjeru juga. U jednom trenutku vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozilom osobinama i stanju ceste te je izgubio nadzor nad upravljačem i sletio na travnatu kosinu uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj nesreći 51-godišnji vozač je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Nova Gradiška gdje mu je ukazana liječnička pomoć.
Policajci su alko-testom vozaču utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,32 promila te protiv njega podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post