VATRU GASI BRATA SPASI

648 0

ŠTIVICA, 17. lipanj 2015. – U nedjelju, 21. lipnja, u Štivici će biti održan tradicionalni Susret prijatelja četiri Dobrovoljna vatrogasna društva: Ivandol, Zakorenje, Štivica i Donji Andrijevci.

Sedmi je ovo susret po redu, ali prošle godine nije održan zbog svibanjskih poplava i saniranja posljedica, no, članovi četiriju društava su se dogovorili i sredstva namijenjena prošlogodišnjem susretu usmjerili potrebama DVD-a Slavonski Šamac, sela pogođenog prošlogodišnjom poplavom.

 

Ovogodišnji susret prijatelja počet će u Štivici u nedjelju u 10 sati okupljanjem i pozdravnim riječima domaćina. Zatim će se natjecati dječje muške i ženske ekipe u kategoriji od 6 do 12 godina iz Zakorenja, Ivandola i Štivice, a onda će se u spretnosti i natjecanju ogledati žene B ekipe iz Donjih Andrijevaca i Štivice. Uz natjecanje, druženje i domjenak toga dana planiraju i turnir u beli.

 

Kako nam je rekao Karlo Emanović, predsjednik DVD-a Štivica, društva domaćina, ovakve susrete svi radosno dočekuju, jer svake godine još više osnaže dugogodišnja vatrogasna prijateljstva.

Related Post

NOVA AKCIJA UDRUGE VOLONTERA

Autor - 23/05/2014 0
Pečenjem palačinki obilježavaju Dan sunca NOVA GRADIŠKA, 23. svibnja 2014. – Nakon uspjele akcije razmjene odjeće i obuće, Udruga volontera…