TEŠKA KRAĐA

512 0

Ukrali trofejne rogove muflona i jelena, preparirane životinje, računalo i printer, desetke boca alkoholnog pića, aparat za zavarivanje, dvije brusilice, više desetaka litara dizel i eurosuper goriva i

komplet ručnog alata


OKUČANI, 17. lipanj 2015. – Policijski službenici Policijske postaje Okučani su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi 23 i 17 godina s područja općine Okučani zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

 

Oni su osumnjičeni da su sa još jednom osobom u noći 2./3. lipnja na području općine Okučani nasilno ušli u prostore jednog trgovačkog društva odakle su otuđili više trofejnih rogova muflona i jelena, preparirane životinje, jedno računalo i printer, desetke boca alkoholnog pića, jedan aparat za zavarivanje, dvije brusilice, više desetaka dizel i eurosuper goriva i jedan komplet ručnog alata čime su oštetili društvo za preko 60 tisuća kuna.

 

Jedan dio ukradene robe je pronađen kod osumnjičenih i biti će vraćen oštećenom trgovačkom društvu. Policija traga za trećom osobom, a protiv dvojice osumnjičenih dostaviti će nadležnom državnom odvjetništvu posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo teška krađa.

Related Post

GRANIČNA POLICIJA

Autor - 25/07/2014 0
STARA GRADIŠKA, 25. srpanj 2014. – U srijedu oko 21,30 sati na graničnom prijelazu u Stara Gradiška prilikom izlaska iz…