ŠKOLSKA ZAVRŠNA PRIREDBA U PODRUČNOJ ŠKOLI ŠTIVICA

430 0

ŠTIVICA, 17. lipanj 2015. – Na kraju školske godine, učenici Područne škole Štivica, koja je u sastavu Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Staro Petrovo Selo, pripremili su roditeljima i posjetiteljima lijepu završnu priredbu,

kojom su se oprostili od školskih klupa do jeseni. Učenici četvrtog razreda, koji će nastaviti peti razred u Starom Petrovom Selu, doista su se oprostili od dosadašnje škole.

 

Program su pripremili učenici sa svojim učiteljicama Davorkom Smičić i Ivanom Čančar te Kristinom Milašin-Zeba, asistenticom u nastavi. Uz roditelje, pratili su ga ravnateljica Osnovne škole u Starom Petrovom Selu, Zrinka Dejanović i knjižničarka, Snježana Jureković, zatim Leopold Mikić, predsjednik Mjesnog odbora Štivica te Stanislav Mikić, predsjednik Općinskog vijeća Staro Petrovo Selo.

 

Program je bio lijep i raznovrstan. Počeo je pjesmom „Štivica“, autora i skladatelja, Nikole Garašića, iz Štivice, a zatim su se izmjenjivali stihovi o domovini i prirodi, druge recitacije i igrokazi. Bilo je tu lijepih, već pomalo zaboravljenih bajki, ali pričanih na suvremeni način, pa je bilo i „lajkanja“ i“fejsa“, čak i „repanja“, duhovitog, ali poučnog.

Učenici su svoje goste počastili sokovima i kolačima, a učiteljici Ivani, od koje se „četvrtaši“ rastaju, poklonili su lijep cvijet, kao darak za rastanak.

Related Post

POTPORA NADARENOM UČENIKU

Autor - 20/05/2016 0
Profesori i učenici dali potporu Željku Ćelepiroviću, vrlo nadarenom učeniku 2. razreda, kojemu je Gimnazija tiskala Malu zbirku kratkih priča…

OŠ „MATO LOVRAK“

Autor - 13/02/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 13. veljače 2014. – OŠ “Mato Lovrak“ ove je godine po prvi puta obilježila Dan sigurnijeg interneta. U…