STRUČNI SKUP UČITELJA

587 0

NOVA GRADIŠKA, 27. kolovoza 2013. – Bila je to tema danas održanog okruglog stola održanog u gradskoj OŠ „Mato Lovrak“ u sklopu međužupanijskog stručnog skupa učitelja razredne nastave.

Sudjelovalo je oko 80 učitelja iz Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije. Pozdravne je riječi okupljenim učiteljima uputio Mirko Golovrški, dipl. pedagog, ravnatelj škole domaćina.

 

Upriličeno je nekoliko radionica na kojima su obrađene teme – Strategija i prilagodbe u razrednoj nastavi, Prepoznavanje i procjena razvojnih teškoća i Disleksija, disgrafija i diskalkulija. Voditeljice radionica su bile: Klaudija Banjeglav, prof.def.,Ivana Hornjak, prof. i Ljiljana Gašparić, prof. koja je ujedno održala i uvodno predavanje s temom Učenici s teškoćama u razvoju. O ovoj temi govorila je Mirela Skelac, viša savjetnica za razrednu nastavu u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Podružnica Osijek.

Related Post

POTPORA NADARENOM UČENIKU

Autor - 20/05/2016 0
Profesori i učenici dali potporu Željku Ćelepiroviću, vrlo nadarenom učeniku 2. razreda, kojemu je Gimnazija tiskala Malu zbirku kratkih priča…

OŠ „MATO LOVRAK“

Autor - 13/02/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 13. veljače 2014. – OŠ “Mato Lovrak“ ove je godine po prvi puta obilježila Dan sigurnijeg interneta. U…